han.

 

Vem är han?

Han är väldigt förtjust i mat. En första klassens gourmet, det är han.

Harry Houdini, utbrytarkung

Som med allt i livet vill han ha det allra bästa, och detsamma gäller mat. Han äter när han får lust, och om han är ensam kastar han i sig maten på några sekunder. Han älskar god mat och är oftast en fantastisk kock. Mat och dryck ingår i hans njutningar.

Robert Wells, pianist

Även när det gäller mat och dryck ska livet vara ett äventyr, tycker han och äter och dricker vad som helst och när som helst utan några tvingande etikettregler. Huvudsaken är att det smakar gott och att han får äta hur snabbt och mycket han vill.

Fares Fares, skådespelare
Hugh Hefner, Playboys grundare


Den här förtjusningen i mat och dryck sätter naturligtvis sina spår. Det är dock sällsynt att han är överviktig. Han är oftast rundlagd av naturen och har lätt för att gå upp i vikt. Han blir sällan tjock.

Leonardo da Vinci, uppfinnare, vetenskapsman och konstnär

Det som kan få honom att gå upp i vikt är ren och skär leda. Då finns risken att han tröstäter. Samtidigt vill han hålla sig ung, smal, snygg och attraktiv.

Håkan Hellström, musiker

Ofta har han inte stora problem med vikten, men han bör vara försiktig med att tröstäta. Han har sällan några problem med övervikt, och det är tur. Han brukar inte ha några problem med övervikt. Snarare är det svårt för honom att gå upp i vikt. Eftersom han riskerar att gå upp i vikt är han nästan alltid på en eller annan bantningskur - som han har väldigt svårt att följa.

Oscar Wilde, författare
David Beckham, fotbollsspelare

Det är svårt för honom att börja banta, men när han väl har börjat har han svårt att sluta banta även om det inte ger några resultat, eftersom han alltid vill slutföra det han påbörjar. Är han lite för rund är hans metod oftast att svälta sig till normalstorlek. Å andra sidan är han väldigt medveten om sitt utseende, och när det gått till en viss gräns börjar även han fundera på en bantningskur. Eventuellt stannar det vid funderande, eftersom han har så svårt att bestämma sig för vilken metod han ska använda.

Tony Blair, politiker

Det är som om han införlivat bantningen som ytterligare en av alla sina vanor. Om han bantar kommer han att hoppa från metod till metod, eftersom han vill ha snabba resultat och ingen metod är tillräckligt snabb för honom. Men om han bantar gör han det lika effektivt som allt annat.

Neil Armstrong, austronaut

Om han väl bestämmer sig för att banta, går han systematiskt tillväga. Först planerar han sin bantningsdiet minutiöst. Studerar och jämför olika bantningsmetoder in i minsta detalj innan han sätter igång. Sedan tar han steg för steg i bantningsstrategin, och han fuskar aldrig med dieten. Man skulle nästan kunna missta honom för en läkare, för under bantningsperioden är han nästan kliniskt noggrann, och antecknar och analyserar resultaten minutiöst.

Bono, artist

För att han ska lyckas med en bantning måste han verkligen arbeta hårt. Och bestämma sig varje dag för att han vill gå ner i vikt. Att motionera någon gång då och då är inte heller fel.

Är man tillsammans med honom så brukar han se till att hålla partnerns vikt i schack också. Kärlek och sex är lika viktigt för honom som mat och dryck. Och förspelet börjar redan vid middagen, med ordens kittlande kraft.

Martin Sköld, medlem i Kent

För honom handlar det inte om att ta det lugnt och försiktigt, nej, han sveper upp den kvinnan han sett ut och får henne i säng på nolltid. Hans koncentration ligger kring förspelet, där vill han ta lång tid på sig, medan samlaget är en snabb affär.

Albert Einstein, vetenskapsman

Han lägger väldigt lite tid på förspelet och är mest intresserad av att själv bli tillfredsställd. I sängen uppskattar han förspel därför att det påminner om jakten på kärlek. Men om man är mild och nalkas honom försiktigt är han villig att pröva det mesta i sovrummet.

Wayne Gretzky, hockeyspelare

Sex behöver han mycket av, och han ser den driften som lika naturlig som hunger, törst och sömnbehov. Han söker den totala njutningen och tar verkligen för sig. När han har blivit sexuellt upphetsad finns det inget som kan hålla tillbaka den vilda katten inom honom. Han verkar så stilla och lugn på ytan, men skrapar man på den hittar man en fullkomligt omättlig sexartist.

Vladimir Lenin, politiker
Bob Marley, reggaemusiker


Han är inte pryd, och kan fantisera om gruppsex. Hans behov av sex är oändligt, och får han inte utbrott för det kan han gå till ytterligheter för att bli tillfredsställd. Hans inställning till sex kan bäst beskrivas som glättig, liderlig, förhäxad och lättjefull. Intresset för sex kan växla från en sekund till en annan. Han njuter av sex men är i första hand intresserad av sin egen njutning. Men det är inte så att han inte gillar sex, han älskar det.

Napoleon I av Franrike, general

För honom är sex en helhetsupplevelse, inte bara en snabbomgång i sängen. Den sexuella relationen kan vara ganska svår. Han är pryd, blyg och passiv när det handlar om sex. Han behöver en partner som kan visa honom att det inte är något skamligt eller onaturligt så han inte blir pryd. En älskog med honom tar tid, och det går inte att skynda på honom.

Martin Luther, präst och reformatör

För honom är sex livet, och livet är till för att upplevas. Han har en nonchalant inställning till sex. Han kan vara en riktig sexartist. När det gäller sex är han frigjord. Inget är tabu, samtidigt är han sval i sängen. Sex med honom kan vara förvirrande. Om han delar med sig av sina fantasier och talar om sina egna behov kan han bli en riktig sexartist.

Leo Tolstoj, författare

Han prövar allt minst en gång. Han tycker om att agera ut fantasier och spela sexuella rollspel. Han kan gärna leka lekar med skolfröken och elev i rollerna, stövlar och piska är inte heller främmande för honom. Däremot har han en praktisk inställning till sex. Varför krångla till det, tycks han mena.

Povel Ramel, revykung

Han älskar beröring och vill ha långa, lättjefulla sexstunder för att utforska och bli utforskad i all oändlighet. Han drömmer om romantiska platser, som stränder, blomsterängar eller mer traditionella sängkammarscener. Sängen är den arena där han fungerar bäst. Han dyrkar sin egen kropp och tycker den är gjord för att ses och beundras.

Mauro Scocco, musiker

Han behöver inga sexuella krumsprång i älskogen, bara uthållighet. Han har svårt att spela med i sin partners sexuella fantasier och har det svårt att ge sig hän sexuellt. Läder och gummi är inga nyheter och att bli bunden och kanske till och med piskad är roligt, inte skrämmade. Hans nyfikenhet inom det sexuella området sträcker sig till gruppsex och bisexualitet. Fantasin är viktig, han kan ägna mycket tid åt att bara sitta och titta sin partner djupt i ögonen och locka och drömma om njutningar som ska komma senare.

Sigmund Freud, psykiater

Hans fantasier är mjukpornografiska, och det mjuka och romantiska finns alltid med. Han blir förförd av musik, dofter och komplimanger. Han vill ha mycket smekningar med mjukt handlag. Fantasier om sex på ovanliga ställen är vanliga, och förverkligas gärna. Sex ute i det fria tilltalar honom, som annars också älskar naturen. Han anser att älskog ska utföras i behagliga omgivningar, till exempel i en skön säng eller på en fäll framför öppna spisen.

Martin Timell, programledare

Det kan vara svår för honom att föreslå exotiska lekar. När det gäller sexuella aktiviteter kan han hålla på hur länge som helst, och har aldrig problem med stånd eller orgasm. När han når orgasm vill han känna jorden röra sig, det är allt han bryr sig om, och hans kraft och energi kan bli våldsam i sådana ögonblick.

Bill Gates, datamiljardär
Jamie Oliver, kock


Han avskyr snabba och hetsiga påhopp, hans sinne kräver förfining. Han tycker om den klassiska missionärsställningen, och blir tänd på partners som spelar – eller är! – hjälplösa eller undergivna. Sexuellt tar han en traditionellt kvinnlig roll, en passiv roll, och han föredrar att bli förförd framför att förföra. Om han är bisexuell, vilket inte är ovanligt, brukar han växla mellan att spela mannens och kvinnans roll. Oftast vill han dominera sin partner, han trivs i en aggressiv roll, han tycker om att vara den erfarna som lär upp en mindre välbekant sängkamrat.

Alexander Bard, musiker, filosof, trenspanare

I sexualakten vill han gärna dominera. Han gillar att spela rovdjur, och tycker att en sexuell lek är roligare ju mer aggressiv den är. Sadomasochism njuter han av, både som dominerande part och som slav.

Benito Mussolini, diktator

Men han tycker om att dominera i kärleksakten och är gärna den som sitter gränsle över sin partner. Han tar gärna en passiv roll och underkastar sig sin partner, och masochistiska tendenser är ganska vanliga. Hans partner bör vara mer sexuellt aggressiv, eftersom han själv är passiv.

Jonas Hallberg, radiopratare

En älskares beundran är en väsentlig del av upplevelsen för honom. Han är dynamisk, livlig och vill ha partners som är lika pigga på äventyr som han själv, men helst vill han vara den som bestämmer, även i sängkammaren. Hans partner gör bäst i att vara erotiskt intresserad och avancerad, och ställa upp på sexuella äventyr. Hans partner gör bäst i att ha mycket förståelse och stark sexdrift.

Charles Darwin, biolog
Richard Gere, skådespelare


Efter orgasmen far han upp, full av energi, och kan till exempel sätta igång med storstädning, medan partnern ligger utslagen i sängen. Han vill att det ska vara avklarat snabbt så att han kan ta itu med viktigare sysslor, en känslosam partner kan förvänta sig att bli förlöjligad. Det kan sluta med att du ligger där helt otillfredsställd, medan han har försvunnit iväg till något annat.

Nostradamus, framtidssiare
Jan Guillou, journalist
Ludwig van Beethoven, kompositör


Han kan använda sitt kön som vapen. Efteråt vill han ha beröm för att han är en så fantastisk älskare!